Ekm

Sayın Veli, Rehberlik Servisimiz her gün (hafta içi) saat 9:00-14:00 saatleri arasında bireysel görüşmeler için sizleri bekliyor. Randevu almanız rica olunur.

May

Ekm

Kadir Has İlkokulu olarak Etwinning Okulu olmaya hak kazanmıştık. Etwinning okulu olmaya ve yaptığımız projeler sonucunda Ulusal ve Avrupa etiketi almaya hak kanmıştık. Bayrağımız ve Kalite etiketlerimiz İstanbul Milli Eğitim tarafından okulumuza teslim edildi. Emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuz  ISO 9001:2015  KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ETİKETİ almaya hak kazandı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuzla ilgili güncel haber ve bilgilere ulaşmak  ve yapılan etkinliklerden haberdar olmak için okulumuz sosyal  medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

OKULUMUZUN DRONLA ÇEKİM GÖRÜNTÜLERİ

Mrt

Okulumuzda yürütülen bir çok etwinning projeleri ve e güvenlik çalışmaları sonucunda ''ETWİNNİNG OKULU'' başvurumuz kabul edilmiş olup ''Etwinning Okulu'' olduk. Emeği geçen başta okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 4A-4D sınıflarıyla yürütülen Etwinning  "Learn with song, enjoy with web2 " projesi Ulusal Kalite Etiketi ve Okul Tabelası'nı Okul Müdürü Ramazan Demir ve İngilizce Öğretmenimiz H. Kamuran Özçelik Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan törenle aldılar.  Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

KADİR HAS İLKOKULU MARŞI

DRAMA TASARIM BECERİ ATÖLYEMİZ

''GÖRSEL SANATLAR'' TASARIM BECERİ ATÖLYEMİZ

Şbt

TASARIM BECERİ ATÖLYELERİMİZİ AÇMAYA DEVAM EDİYORUZ. ''SATRANÇ ATÖLYEMİZ'' ÖĞRENCİLERİMİZİN  KULLANIMINA AÇILMIŞTIR.

ROBOTİK KODLAMA ATÖLYEMİZİ YENİLEDİK