Randevu almak için aramaya başlama tarihi: 12 HAZİRAN

0 216 4895343 nolu telefonumuzu arayarak ''0'' dahili numarasını tuşlayarak randevularınızı alabilirsiniz.

19 Hazirandan itibaren İlkokul ve Anasınıfı kayıt görüşmelerimiz  randevu ile yapılmaya başlanacaktır. Randevusuz görüşme yapılmayacaktır.

Haz

Danışman Öğretmenimiz Mukaddes MERT rehberliğinde yürütülen ''NATURE AND I ARE ONE'' eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerimizle ve diğer proje gurubundaki öğretmen ve öğrencilerimizle işbirliği içerisinde proje aylık planına uygun olarak limon çekirdeğinden bitki yetiştirdik, doğa eğitimleri aldık, okul bahçemizde bitki yetiştirdik, proje sonu sergimizde sergiledik.  işbirlikçi etkinlikleri olarak doğa takvimi oluşturduk, ortak puzzle oluşturduk, bitki yaprakları hakkında bilgi edinip ortak ürün çıkardık ve projemizin adlarından oluşan ortak ürün oluşturduk. Projemizi başarılı ve etkin bir şekilde tamamladık. Katılım sağlayan öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

Danışman Öğretmenimiz Ahmet YILMAZ rehberliğinde yürütülen ''NATURE AND I ARE ONE'' eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerimizle ve diğer proje gurubundaki öğretmen ve öğrencilerimizle işbirliği içerisinde proje aylık planına uygun olarak bireysel ve işbirlikçi etkinliklerimizi başarılı ve etkin bir şekilde tamamladık. Katılım sağlayan öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

'Okulumuzda 'NATURE AND I ARE ONE'' eTwinning Projesinde görev alan tüm  öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Katılım Belgelerini Takdim Ettik. Çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Haz

Danışman Öğretmenimiz Asuman TAŞKIRAN rehberliğinde yürütülen ''NATURE AND I ARE ONE'' eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerimizle ve diğer proje gurubundaki öğretmen ve öğrencilerimizle işbirliği içerisinde proje aylık planına uygun olarak bireysel ve işbirlikçi etkinliklerimizi başarılı ve etkin bir şekilde tamamladık. Katılım sağlayan öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

''NATURE AND I ARE ONE'' eTwinning Projesi öğrencimiz ile birlikte  9 Mayıs eTwinning Günü Kutlama etkinlikleri yaptık. Öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

May

''NATURE AND I ARE ONE'' eTwinning Projesimiz'' kapsamında öğrencilerimiz Chatter Pıx uygulamasını kullanarak tanıtımlarını yaptılar.

May

Kas

Okulumuzda 11.11.2022 tarihinde saat 10.30'da tüm sınıflarımız da eş  zamanlı olarak çök kapan tutun tatbikatı yapılmıştır.

Kas