Kadir Has İlkokulu

Küçükyalı Merkez Mahallesi Şale Sokak No2 Küçükyalı/ Maltepe/İSTANBUL
Vizyon
Hayata ve geleceğe hazır, sağlıklı, mutlu ve insanlığa faydalı bireyler yetiştirmek.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlere sahip bir birey olarak; Türkçeyi doğru ve güzel yazıp konuşabilen, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendisini bilim, sanat ve spor dalında hayata ve üst öğrenime hazırlayan, çevre bilincini ön planda tutan ve kendini ifade edebilen; adalet ve sorumluluk bilinci yüksek, saygılı, gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Kadir Has İlkokulu Ülkemizin hayırsever işadamı, eğitim gönüllüsü Kadir Has tarafından yaptırılmış olup; 1998 yılında eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 1998 yılında "KADİR HAS İLKÖĞRETİM OKULU" adıyla eğitim-öğretime devam etmiş, 2012 yılında 6287 sayılı yasayla eğitimdeki yeniden yapılanma kapsamında adı; KADİR HAS İLKOKULU olarak değiştirilmiştir. Okul alanı toplam 2450m2 olup; 688m2´siokul binası,1762m2 si okul bahçesi olarak kullanılmaktadır. Sosyal ve sportif aktivitelere önem veren okulumuz, bu çerçevede yapılan yarışmalarda çeşitli dallarda çok sayıda ödül almıştır. Ayrıca "Beyaz Bayrak" ve "Eğitimde İyi Örnekler" ödülü ve ´´Temiz Okul´´, Etwinning Okul´´, eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi belgelerine sahip bir eğitim kurumuyuz.
Başlama 09:00 Bitiş 14:40
Merkezi Sistem Doğalgaz Kaloriferli
Ulaşım
Bağdat Caddesi Bostancı-Küçükyalı istikametinden geçen, Kadıköy-Pendik hattındaki bütün toplu ulaşım araçları ile okulumuza gelmek mümkündür.
Servisimiz mevcuttur
Minübüs Yoluna 50m. uzaklıktayız.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kaymakamlık binasına uzaklık 5km İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklık 1,5km dir.
eTwinning, esafety, temiz okul, eTwinning okul, Teknofest