AHMET YILMAZ - Okul Müdürü

1980 Malatya doğumlu olan Okul Müdürümüz Ahmet YILMAZ ilk-orta ve lise öğrenimini Malatya´da tamamlamıştır.Malatya İnönü Üniversitesinin Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2002 yılında mezun olmuş ve aynı yıl Kocaeli-Gebze Dilovası İlköğretim Okulu´nda öğretmen olarak göreve başlamıştır.2008 yılında İstanbul-Sultanbeyli Kaptanı Derya İlköğretim Okuluna öğretmen olarak tayin olmuştur.

2010 yılında Sultanbeyli Mimar Sinan İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olmuş 2013 yılında Sultanbeyli Türk Hava Kurumu İlkokuluna Müdür Yardımıcısı olarak geçiş yapmıştır.2015 yılında Sultanbeyli Battalgazi İlkokuluna da Müdür Yardımıcı olarak görev yapmıştır. 2016 - 2021 Yılları arasında Sultanbeyli Turgut Reis İlkokulunda Müdür olarak görev yapmıştır. 2021 Temmuz ayında okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.Lisanslı Satranç sporcusu ve aynı zamanda Satranç Antrönüdür.Malatya Belediye Spor Futbol Takımında 4 yıl amatör sporcu olarak görev yapmıştır.(Yıldızlar ve gençlerde)

Öğrenim Bilgileri

2002 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur.

2015 ylında Atatürk  Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünü bitirmiştir.

2016 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde Tezsiz Yüksek Lisans programını tamamlamıştır.

Marmara Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında Tezli Yüksek Lisans yapmaktadır.

Kamu Yönetimi 4. Sınıf öğrencisidir.