Etiket Sonuçları: 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Şbt

Okulumuz öğrencileri öğretmenleri Özlem DEMİR başkanlığında ´´4 Ekim Hayvanları Koruma Günü´´ Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında;

Hilltown Awm´ye giderek poşetledikleri hayvan yemlerini sivil halka dağıtarak, kendileri için bir hayvan beslemelerini rica ettiler. Bu anlamlı çalışmaları için öğrencilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 3-D Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Özlem DEMİR başkanlığında ´´4 Ekim Hayvanları Koruma Günü´´ Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında;